fredag 30 december 2016

Attrahera hela och trygga människor


Hej fina kvinnor!

Jag har i mina tidigare blogginlägg tagit upp vad som har hjälpt mig att börja öka självkänslan. Jag har tagit upp hur jag var medberoende - och hur jag känslomässigt kan lämna hans spindelnät av kontroll. Jag har skrivit om att "omprogrammera" sig själv genom att prata gott om sig själv. Att vi ska inse att det inte var vårt fel. Hur vi kan lära oss att älska oss själva - först därefter är vi kompetenta att älska andra. Vi behöver ta avstånd från våra negativa mäns åsikter. Bli oss själva helt enkelt!

Vad som har drivit mig i arbetet med mig själv är att förstå varför det kunde hända. Varför det kunde hända mig - och andra kvinnor (och män givetvis). Inte bara jag har fallit in i samma destruktiva förhållande, det ena efter det andra. Varför då?

Jag tog en kurs av Helena Berggren om att lära sig älska sig själv. Rekommenderas!
Love yourself now - rabattkupong NU €100
I slutet av kursen visade Helena ovan diagram. Det visar olika "energinivåer" - att energinivåer som är "destruktiva" "vibrerar" på en lägre nivå och de som är "bra" vibrerar på en högre nivå. Om jag har förstått det rätt. Dr. David R. Hawkins har tagit fram diagrammet. Oavsett om man är Dr. Hawkins helhjärtade lärjunge eller bara, som jag, tycker hans teser är "cool" så kan detta kanske förklara attraktionen mellan människor. Om vi säger att han har rätt i hans forskning. Här kan ligga svaret på frågan om varför jag drogs till honom. Alltså, att man attraherar det som man sänder ut. Jag var osäker/kände skuld och hade ingen stark självkänsla - inte han heller. Innerst inne alltså - inte det som vi visade utåt. Så vi drogs till varandra. Vi var på samma "energinivå".

För att attrahera människor som är hela och är trygga i sig själva krävs det att man "vibrerar" på samma våglängd som dem.

Vi tittar på några - i stigande ordning 😉:
- "Courage/Mod" : När vi inte lever av andras energi - utan lever av egen kraft! Vi tar ansvar för vår egen "tillväxt" och bestämmer själva hur vi reagerar.
- "Neutrality/Neutralitet" : När vi tror på oss själva. Vi bryr oss inte om ifall andra vill döma oss. Deras ord får de stå för.
- "Willingness/Villighet" : När vi är positiva till sättet och har framtidstro.
- "Acceptance/Godkännande" : När vi lever i harmoni. Vi tar kontroll över våra liv och sätter mål.

Det här är spännande! Det ger mig energi! Kunskap ger mig energi 😊. Det är möjligt att må bättre. Det är möjligt att bli gladare och trygg i sig själv!

Ge aldrig upp ni fina kvinnor - ni är värda allt!

Guds frid
Rosa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar